Home Ads

2 Mart 2013 Cumartesi

Monella türkçe dublaj izle


Lola hayatdolu genç güzel yangın bir kızdır. Yörenin fırıncısının oğlu Maseto ile nişanlanmıştır. Bazı konularda tutucu olan Maseto sevgilisinin düğün akşamına kadar bakire kalmasını istemektedir. Lola’nın sevişme isteklerine direnir. Lola annesinin aşığı Andre’ye ilgi duymaktan alamaz kendini. Andre yıllarını denizlerde geçirmiş tecrübeli bir erkektir. Lola Andre ile ilgili fanteziler kurmaya ve onun Maseto’dan çok daha iyi bir sevgili olacağını düşünmeye başlar. İtalyan sinemasının güzel erotik filmlerinden. iyi seyirler….
 Tür: Erotik Filmler +18
Yapım: 1998 – İtalya IMDB Puanı: -
 Yönetmen: Tinto Brass
Oyuncular: -
 Etiketler: +18 erotik izle, erotik hd, full erotik filmleri seyret, Monella filmini full izle, Monella türkçe dublaj izle, Monella tek parça otomatik geçiş partlı izle

1 yorum:

Yorum Gönder

Facebook

Advertisement

SoraFilms

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.




Contact Us

Ad

E-posta *

Mesaj *